EAE Business School Barcelona reconeix a les millors emprenedores de Catalunya amb el seu rànquing EAE TOP 10

Published: 24/11/2023

• El lliurament de premis va tenir lloc ahir a la Sala Àgora d’EAE Business School Barcelona amb la presència de les finalistes i gran part del jurat

• Elisabet del Valle encapçala el rànquing, amb el suport del 86% del jurat, amb Onalabs Inno Hubs, que desenvolupa, fabrica i comercialitza dispositius mèdics que monitoren la salut a través de la pell i la suor

Dimecres, 22 de novembre de 2023 - EAE Business School Barcelona, pertanyent a Planeta Formación y Universidades, va reconèixer ahir, en un acte a la Sala Àgora del campus de EAE al carrer Aragó, a les 10 finalistes del EAE TOP 10 Emprenedores de Catalunya, un rànquing amb el qual es vol premiar a dones que amb les seves startups innoven, donen solucions a les necessitats del mercat i aporten valor a la societat. L'acte va comptar amb gran part del jurat, que va fer lliurament dels premis a les guanyadores.

Elisabet del Valle (TOP 1) va recollir el seu guardó com a líder del rànquing del EAE TOP 10 de la mà de Juan Baselga, Partnership and Institutional Relations Director de Tech Barcelona. Del Valle va emprendre amb Onalabs Inno Hubs, que desenvolupa, fabrica i comercialitza dispositius mèdics que monitoren la salut a través de la pell i la suor.

“És un plaer i un honor doble aquest premi perquè vaig estudiar, a EAE, un màster en habilitats directives i per a l'aventura d'emprendre és un must. Vaig aprendre la importància de l'escolta activa, d'entendre a les persones molt més enllà del que diuen les paraules; del treball en equip, tots som diferents, però tots sumem; i la importància de conèixer-se a un mateix, de l'autolideratge”, va assenyalar la guanyadora del EAE TOP 10 Dones Emprenedores de Catalunya.

Les altres premiades van ser Marta Barrachina (TOP 2), CEO & Co-Founder a ADmit Therapeutics; Judit Camargo (TOP 3), Founder & General Manager a Roka Furadada; Noemí Balà (TOP 4), CTO & Co-founder a Aortyx; Talía Bonmatí (TOP 5), founder & CEO a Dindong Tech - DinBest; Katrina Walker (TOP 6), CEO & Founder a CodeOp (TOP 6); Françoise de Valera (TOP 7), Co-founder a Pack2Earth; Mar Masulli (TOP 8), CEO & co founder de Bitmetrics; María del Camí Calleja García (TOP 9), Co-founder i CMO a YUP i Judith Bayes Cadena (TOP 10), Founder & CEO de Tramit Smart APP.

 

Durant l'acte, el CEO de Tech Barcelona, Miquel Martí, en nom del jurat, va destacar la importància de “donar visibilitat a les dones” que emprenen, encara que va lamentar que “encara estem en aquesta fase”. “La visibilitat femenina és un accelerador de la igualtat perquè normalitza la presència de les dones en tots els sectors i disciplines, facilita referents per a les noves generacions i promou models de lideratges diversos i impulsa la carrera professional de les dones. Els projectes seleccionats del TOP 10 expliquen molt bé cap a on volem que vagi el món i en que es basi la nostra economia: models amb base tecnològica, que busquen impactar en la vida de les persones sigui a través de la salut, la sostenibilitat, la mobilitat o la reinvenció de l'espai urbà”, va assenyalar durant el seu discurs.

El jurat del EAE TOP 10 Dones Emprenedores va estar format per entitats com Acció, Barcelona Activa, Foment del Treball, Tech Barcelona, Mobile World Capital Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec, Zona Franca, Fundació La Caixa, Business Angels, inversors, periodistes d'innovació, entre molts altres.

Durant el lliurament de premis, també es van presentar les conclusions de l'Enquesta sobre l'Emprenedoria Femenina a Catalunya, un informe amb vocació de convertir-se en un referent, que ha comptat amb més de 50 partners de l'ecosistema emprenedor català. La presentació va estar a càrrec de Pilar Pérez Navarro, autora i directora del Màster en Psicologia i Comportament del Consumidor d’ EAE Business School Barcelona.

La benvinguda i el tancament de l'acte van estar a càrrec del director General d’EAE Business School Barcelona, José Luis Fernández, i la vicedegana i Women Initiative Ambassador, Cristina Tomàs, respectivament.

 

 

SOBRE EAE BUSINESS SCHOOL

EAE Business School és una escola de negocis internacional, pertanyent a Planeta Formació i Universitats, amb una visió d'avantguarda i innovadora per a abordar els reptes del segle XXI. Més de 80.000 alumnes de més de 100 nacionalitats diferents s'han format en EAE. Compta amb un claustre de 500 docents (35% internacionals) que, en la seva majoria, combinen la seva activitat professional amb l'acadèmica. L'escola té aliances internacionals amb institucions de prestigi com Babson College, o O.C Berkeley Extension, entre altres.

En el seu compromís amb el desenvolupament professional dels seus alumnes, EAE Business School ha gestionat aquest any més de 2.000 ofertes d'ocupació, gràcies a una xarxa d'empreses col·laboradores. Aquestes dades han permès que EAE augmenti la taxa d'inserció dels seus estudiants i el ROI dels seus màsters, per la qual cosa ha estat reconeguda en els rànquings internacionals Bloomberg i QS.

Planeta Formación y Universidades, la xarxa internacional d'educació superior de Grupo Planeta, compta amb vint-i-dues institucions educatives a Espanya, Andorra, França, Itàlia, Nord d'Àfrica, els Estats Units i Colòmbia. Cada any, més de 120.000 estudiants procedent de 114 nacionalitats diferents, es formen a través de les seves escoles de negocis, universitats, escoles superiors especialitzades i centres de formació professional.

 

Per a més informació:

Montserrat Bros, Responsable de Medios d’EAE Business School

+34 93 227 75 52 mbros@eae.es

Yolanda Domingo, Account Manager

+34 636 47 80 34 y.domingo@romanrm.com

Cristina Merino, Account Executive

+34 618 959 675 c.merino@romanrm.com

Published: 24/11/2023