La revolució de la protecció solar, de Catalunya al món

Published: 11/05/2023

Roka Furadada ofereix fórmules sostenibles que fins ara no s’havien vist al mercat per lluitar contra el càncer de pell.

Ens trobem a 150.000.000 quilòmetres del Sol. De tota manera, és igual que el nostre planeta es trobi més o menys a prop seu, que s’acosti o no, o que dins de 5.000 milions d’anys se l’empassi el Sol: aquest ens continua cremant. I és que aquest fet no és estrany. Tot i no poder lluitar contra el potencial de l’estel que sosté les nostres vides, sí que podem protegir-nos, però, els protectors solars que existeixen en l’actualitat contenen ingredients tòxics i són productes desactualitzats: el més recent al mercat és de fa 25 anys.

Roka Furadada sorgeix precisament per actualitzar aquesta indústria, oferint un producte innovador que permet als fabricants desenvolupar protectors solars molt més eficaços, molt menys tòxics, i respectuosos amb el medi ambient. Una proposta dissenyada per reduir l’índex de càncer de pell, que en els darrers 20 anys ha augmentat un 50% a l’Estat, segons un estudi realitzat per la Xarxa Espanyola de Registres de Càncer (Redecan) i la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM).

 

Read it here. 

 

Published: 11/05/2023